Bli med Øvre Grefsen Vel til Alaska!

Invitasjon til vår årlige busstur, 7. september 2019

Ja, du leste riktig – men Alaska i Bohuslän.

Vi snakker om en kulturskatt av de sjeldne på en øy 20 minutters båttur fra Strømstad. Når vi går i land på den svenske øya, blir vi mottatt av innfødte som sørger for guidet omvisning – og vi får høre den utrolige historien om Hilma Svedahl. Hilma emigrerte til Amerika og Alaska i 1897 og levde der som gullgraver i 30 år!

På øya Alaska kan vi skue hvordan gullgraversken bygde sin hage på 30-tallet av sement, stein og skjell. Med bare hendene bygde hun broer, et tempel, sitteplasser og blomsterterrasser – ja til og med en ”Golden Gate”. Hilma ble 95 år.

Etter omvisning blir vi servert lunsj bestående av varmrøkt laks, potetsalat, saus, salat og godt drikke. Kaffe og kake.

Dette koster bare kr 600 for medlemmer. Ikke-medlemmer betaler kr 1000. Bindende påmelding. Et depositum på kr 200 betales til Øvre Grefsen Vels konto: 1609.11.70845. Resten betales på bussen. Veldig fint om du har pengene klare, slik at vi slipper å veksle!

Påmelding til Roar Tryggan senest 28. august.
Telefon/SMS: 474 01 246. E-post: tryggan@vikenfiber.no

Vennlig hilsen styret i Øvre Grefsen Vel.

Dette innlegget ble publisert i Arrangementer, Invitasjoner, Turer. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *