Petanque/boccia-sesongen er i gang!

Hver tirsdag kl 13.00 møtes noen ivrige og vennlige sjeler på Myrerjordet til en uhøytidelig konkurranse i kulespillet petanque – så sant det ikke pøser ned. Her er det bare å stille opp enten du er nybegynner eller øvet. Alle får delta! Har du petanque-kuler er det fint om du tar med dem, slik at vi har kuler til alle lagene.

I boksen ved petanque-banen ligger det 4 sett med kuler til 4 lag. Kulene er alltid tilgengelige, så det er bare å droppe innom når som helst og ta noen kast for å øve litt eller spille med venner. Vil du bare komme for se på, er du også hjertelig velkommen!

Dette hyggelige budskapet kommer fra petanque-sjefen selv, Torbjørn Togstad, Grefsen Lions.

Konsentrert innsats her…

Dette innlegget ble publisert i Arrangementer, Invitasjoner, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *