Julegrantenning

Selv i Corona-tider må vi ta vare på den tradisjonsrike starten på jule- og adventstiden i området vårt, nemlig tenning av julegranen. Julegrantenningen finner sted første søndag i advent, altså 29. november, kl. 15.00. I år har granen fått et nytt og trivelig hjem på Myrerjordet.

Grefsen Lions står for årets arrangement. De ønsker alle velkommen, men opplyser at på grunn av Corona-restriksjoner er det kun tillatt med 200 deltagere – og alle må være friske og holde god avstand. Kjelsås skoles musikkorps og kor spiller og synger som vanlig.

Staute karer fra Grefsen Lions ØGV fikk satt opp et stort og flott juletre på Myrerjordet. 

Dette innlegget ble publisert i Arrangementer, Invitasjoner. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *