Etterlysning: frukt og fruktprodukter fra grefsenhager!

Markus Dybwad er kjøkkensjef på Grefsenkollen restaurant. Han har tatt kontakt med Øvre Grefsen Vel i håp å finne ut om det finnes tilgjengelige fruktressurser fra de frodige grefsenhagene.

Noe av det han ønsker å lage eller få tak i er:

  • Eplesider laget på epler fra Grefsen
  • Morellikør
  • Rabarbra til alt mulig

Dybwad kan produsere noe av dette selv, mens andre ting trenger han bistand fra tredjeparter for å produsere (f.eks. eplesider).

Er det noen som har noe til overs – eller blir alt brukt? Som kjøkkensjefen sier: «Blir alt brukt er det vel og bra. Men blir det ikke brukt, så vil jeg veldig gjerne finne en måte å få tak i det på!»

Ta direkte kontakt med Markus Dybwad på 91585438



Dette innlegget ble publisert i Annet, Nyheter, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.