Snegleaksjonen 2017

Vårt våpen er Nemaslug, et biologisk middel som dreper brunsnegler, men er ufarlig for mennesker, husdyr, planter, frukt og grønnsaker. Metoden er anbefalt av Det Norske Hageselskap og Bioforsk på Ås.

Slik ser den ut

Grefsen Hagelag har bestilt Nemaslug. Det kan hentes hos:

  • Anne Jensen, Nordlysveien,
  • 22.mai mellom 18.30-20.30.

Pakken koster kr. 50.- pr. pakke. Snakk med naboene for det går an å dele en pakke.

Ta med en lommelykt ut etter mørkets frembrudd hvis du ikke ser dem på dagtid. Du tar sneglene med en pølseklype eller lignende og dypper de de i Nemaslug, klipper de i to og setter sneglene ut igjen. Nye brunsnegler vil spise de døde sneglene og dermed sprer effekten av Nemaslug seg videre. En beholder på en liter er bra.

Dette innlegget ble publisert i Annet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *